måndag 29 juli 2013

Bella's Place

Efter Mantorp Summer Meet var jag riiiiktigt trött och ville mest sova. Värmen hade tagit ut sin rätt på mig, minst sagt. MEN Marcus var ju hur pigg som helst och ville hitta på något, vilket även Danne var pigg på. Så vi beslöt oss för att skaffa en ny chaufför för kvällen och ta med oss Malin och Linkan med tillhörande Cadillac och bege oss till Bella's Place i Bromölla.

Väl framme på Bella's lyckades Marcus på någon vänster övertala värden att vi skulle få komma in för halva priset (han lyckas med allt...) vilket inte var fy skam. Sen lyssnade vi på två amerikanska fjällor som spelade musik med rejält drag i, drack lite öl/cider och träffade lite trevligt folk och hade allmänt roligt!

När Bella's stängde vid 2-tiden åkte vi några rundor i Kristianstad och roade oss kungligt och var väl hemma runt 4-tiden någon gång, trötta som bara den och somnade så fort huvudet landade på kudden, eller ja - jag gjorde det iaf (efter att ha klagat lite på att det var löööjligt varmt). Allt som allt var det en toppen dag och kväll !

Övertrött + Alkohol = Skitkul...... Bara så ni vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar