söndag 20 oktober 2013

Helg!

Fredagen passerade förbi obemärkt men på lördagen hände det däremot en hel del. Först och främst hade vi besök från Sthlm. Vi skulle eventuellt ta hand om en omplaceringshund med förutsättningen att det klickade mellan den hunden och våra egna. Tyvärr gick det inte alls det blev bråk och tjiv mellan hundarna som vi inte hade kunnat lösa utan väldigt, väldigt mycket jobb och då tyckte vi inte det var värt det. Speciellt eftersom nuvarande ägare verkade väldigt vettiga och resonerade som så att om de ej hittade ett nytt hem åt hunden i fråga så fick han stanna hos dem där han trots allt hade det bra.

Senare på kvällen kom Marcus <3 som ville gå på bio. Så efter lite tjatande på mig blev det att vi åkte in till stan och gick på bio. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss i sista minuten för att se Captain Phillips som var riktigt, riktigt bra! En verklighetsbaserad film som handlade om sjöröveri utanför Somalias kust. Det mest förvånande för mig var att något som sjöröveri faktiskt finns då händelsen i fråga inträffade så pass nyligen som 2008!! Filmen varade i drygt 2 timmar men var faktiskt alldeles lagom lång, när man började känna att man suttit i biostolen för länge var det inte mer än ca 5 min kvar av filmen. Och det hände något hela tiden så den blev inte överdrivet dryg heller. Den var helt enkelt bra, riktigt bra!


På söndagen, alltså idag, har jag och Marcus bara tagit det lugnt och njutit av varandras sällskap och haft det allmänt mysigt fram tills Marcus var tvungen att köra hem. Saknar honom redan <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar